Univers negle!

Mine ynglings negleprodukter og neglelakker!

P1030219– Naja

 

I en del år nu, har jeg elsket neglelakker og lave nail art på mig selv og andre. Selvfølgelig har jeg også fået samlet en del neglelakker i mange flotte farver og nuancer og også nogle andre gode ting til neglene, som jeg syntes, er noget man SKAL eje.  Derfor har jeg bestemt mig for, at vise jer nogle af de negleprodukter, som er guld værd og også nogle af mine ynglings mærker, når det kommer til neglelak.

P1030221

P1030222

Disse to toplakker er og bliver mine ynglings. Den øverste er Seche Vite.  Efter min mening, er det den bedste hurtigtørrende toplak, der findes – og det er jeg vist ikke den eneste der syntes. Denne toplak har nemlig vundet utallige priser, fordi den er så god.

Den anden toplak er fra Sally Hansen. Beklager man ikke rigtig kan se hvad der står, men har haft den i noget tid nu, og den er blevet brugt flittigt, så skriften er skallet lidt af. Denne toplak er ikke hurtig tørrende og er rimelig lang tid om at tørre, men det er okay, da den holder i mange dage og giver smuk glans på neglene. Jeg er vild med den!

P1030223

 

Det er er og bliver en af mine ynglings produkter til neglene. Mavala Scientifique neglehærder er rigtig god mod neglene. Den holder nemlig neglene stærke og pæne, så de ikke er så tynde og flossede i kanterne. Uden tvivl et godt køb!

P1030224

 

Nu til mine favorit neglelakker. Essie er helt klart på den liste. Jeg elsker deres neglelakker. De har de flotteste farver til alle årstider og så kommer de også tit med nye neglelakker, så man altid har noget at glæde sig til. Jeg er også vild med deres sorte og hvide neglelak. De er virkelig gode og meget holdbare. Deres glimmerlakker er også fantastiske. Jeg har 3 af dem, men kun en af dem er på billedet. Det er den lyseøde. Deres glimmerlakker holder så godt, at jeg faktisk tit har svært ved at få dem af mine negle igen. Det tager i hvert fald lang tid.

P1030225

 

Det er jo ingen tvivl om, at Sally Hansen er noget af det bedste der findes. Jeg ELSKER virkelig deres lakker og de holder så godt og er samtidig nemme at få af igen. Win! Jeg er især vild med deres Complete Salon Manicure neglelakker.  Det er også dem, jeg har valgt at tage billede af. De holder supergodt og er mega flotte.

P1030226

 

OPI kan man ikke komme udenfor, når man snakker om mine ynglingslakker. Det er helt sikkert. Da jeg ved, jeg aldrig ville få brugt en almindelig størrelse af deres lakker, så køber jeg kun deres neglelakker i mini udgaven. Dem er jeg fuldt ud tilfreds med. De bliver rimelig hurtigt brugt op, hvilket er en god undskylning, for at købe flere af dem. Jeg synes alle deres neglelakker er super og er nemme at påføre. Kan klart anbefales!

P1030227

LÓreal er og bliver så godt. Ikke nok med, at deres makeup er godt, så er deres neglelakker også. Jeg er specielt vild med, at de laver så mange forskellige slags lakker, som alle har en eller anden effekt.  Fx Jeans effekt, Latex effekt, Spiky effekt,Granit effekt og utallige top coats. Det er fantastisk når man ikke lige har tid til den helt store nail art, men stadig gerne vil have flotte negle. På med en helt almindelig lak og så lige en top coat over. Bam! Dine negle er klar til fest.

P1030228

Depend laver måske ikke de mest holdbare neglelakker, men de er vildt billige og fås i alle farver. Jeg tror ikke der findes en farve, som Depend ikke har. Utroligt. Jeg kan nu stadig godt lide mærket, da der ikke er så meget i hver flaske, så de er nemme at tage med på ferie – og fordi, de ikke fylder så meget, kan man tage flere med!

Nu har i set nogle af mine 122 neglelakker. Jeg skal selvfølgelig nok lave flere nail arts med dem og købe en masse nye.

xoxo all over! <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Univers negle!