Rejser til Thailand, USA, og andre steder!

Nail Art Tid!!!

Hejsaa!

– NajaP1030190

I dag lavede jeg disse flotte og faktisk også lidt mørke negle. Jeg plejer altid at male mine negle med lyse eller farverige farver, men tror aldrig jeg har lavet nogle der er så mørke som disse. Jeg havde lidt på fornemmelsen, da jeg begyndte på dem, at de ikke skulle være helt sorte. Der var nødt til at være bare lidt farve i dem. Derfor valgte jeg at bruge en mørk lilla og en helt almindelig sort. Jeg er selv okay tilfreds med resultatet og vil derfor vise jer, hvordan i kan lave de her negle :

Start med at finde en sort og lilla lak. Jeg brugte den sorte fra Essie kaldet ‘licorice’. Derudover brugte jeg en lilla minilak fra OPI. Minilakken hedder Vesper og er fra deres minicollection 007 – The Bond Girls.

– Start med at ligge 2 lag af den lilla lak. ( Den lilla er for øvrigt ikke helt normal. Den har en masse små sorte stykker i sig, som gør at lakken får en flot og feminint texturlook.)

– Bagefter ligger du en af disse Tip Guides på hver finder. Du kan købe Tip Guides i Trend Accessories. Aviary Photo_130715313432089665

– Nu ligger du 1 lag af den sorte lak på det yderste af neglen. Pas på du ikke rammer under Tip Guiden.

– Lad din nail art tørre og put et lag toplak på.

xoxo all over!<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Rejser til Thailand, USA, og andre steder!