Eksamen + sommer krop ?!

Hvor lang tid kan makeup holde sig?

Aviary Photo_130724595834083544

Jeg har tit været i tvivl om, hvornår jeg skal skifte mine makeup produkter.  Jeg ved jeg ikke er den eneste. Derfor vil jeg nu hjælpe jer, som også er i tvivl, om hvornår man skal købe nyt og smide ud.

På alle produkter er der en lille tegning af en dåse. På dåsen står der altid et tal og bagved et M. Det står for, hvor mange måneder produktet kan holde. Det er altid vigtigt at tjekke, da det tit variere fra produkt til produkt. Symbolet er vist på billedet herunder.

untitled

 

På billedet kan i se at produktet kan holde i 12 måneder, men så er der lige noget andet, man også skal tænke på. Det kan jo ske at det produkt du køber, har stået i nogle måneder i en butik, før du købte det. Derfor, for at være på den sikre side, er det en god idé at skifte ud efter 6 måneder, selvom der står 12 måneder. Så er man i hvert fald 100 procent sikker på, at det makeup man bruger, ikke er for gammelt eller tørret ud.

xoxo all over! <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Eksamen + sommer krop ?!