All over hårkur

Smuk og sund hud!

– Anne! <3

Vi er allerede i marts, 2 måneder og 8 dage inde i 2015, og jeg kan ikke være den eneste der stresser over mine ubarberede ben, min triste numse, min tørre og kedelige hud og min mangel på flad mave?

Vi vil i løbet af foråret lave en serie vi kalder “Klar til sommer!”. Den vil komme til at indeholde træningstips, hudpleje, sommertøj og bikini shopping/guide, sunde og lækre sommersnacks, makeup tips og looks til sommer og meget mere.

I dag vil jeg give jer 10 nemme og gode tips til en ren, sund og smuk hud.

  1. Hvis ikke du allerede gør det, så skru ned for varmen i dit bad og få det overstået lidt hurtigere. Alle elsker at tage lange varme bade, men det er ikke just paradis for huden. Lange varme bade fjerne hudens naturlige fugt og beskyttende olier. Så tag et “hygge bad” en gang om ugen, og ellers køligere bade på max. 10 min.
  2. Undgå sæber med stærk duft og mange kemikalier. Alle hudpleje produkter er bedst for din hud hvis de er milde. Men ‘stærk’ sæbe er dårligt for din hud, da man ‘gnider’ det ind i huden og derefter fjerner det igen. Denne process kan ødelægge huden mere end det gavner i sidste ende, hvis sæben indeholder meget stærke kemikalier.
  3. Makeup. Det her lyder allerede skidt, men sandheden er at det ikke er det bedste. Det at bruge makeup er ikke det værste i sig selv, men når man vasker det af kan man nemt ødelægge huden forsvar mod bakterier, og på den måde nemmere få uren hud. Så pas på, og brug så lidt makeup som muligt.
  4. Massere af fugtighedscreme! Det siger næsten sig selv, men det bedste du kan gøre for at holde din hud flot og sund er creme med en høj fugtighed. Især på steder med meget følsom hud, kan huden nemt blive tør, så husk at give den creme.
  5. Spis mindre sukker og fast food. Jep, det er da virkelig nederen ikke lige at kunne snuppe en snack til den søde tand, men der er tydelige resultater at hente ved at lade være. Og den der cheeseburger du hentede på McDonalds, bare for lige at få noget mad, det er heller ikke måden at få sund hud på.
  6. Lav et frugtfad med jordbær, granatæble og appelsin med en kop grøn te til. Alle frugter er godt for dig, da frugt jo er en sund snack, men bl.a. disse tre er ekstra gode for huden, og det samme er en kop grøn te. Det er i det hele taget et godt alternativ til kagen og den sorte te, hvis man fx hygger med en veninde.
    Kvinne
  7. Spis nødder og fisk. Hvis nr. 5 skulle glippe alligevel, kan det hjælpe en smule at spise nødder eller fisk. Begge dele indeholder olie der modarbejder de dårlige olier, og derved vil fast food’en ikke slå helt så hårdt. Dog vil det lige meget hva være et skridt væk fra sund hud at spise fast food. Omege-3’en i bl.a. laks hjælper også med at holde dit hår, hud og negle sunde.
  8. Drik vand. Mere vand. Mest vand. Nå du begynder at føle dig tørstig er det et tegn på du får for lidt at drikke, og ikke bare at du har lyst til noget drikkeligt. Drik noget mere vand, og prøv at drikke så meget at du ikke føler dig tørstig ind i mellem.
    smuk-hud
  9. Stress. Træning. Afslapning. Det er godt for din hud at svede, og det vil hurtigt hjælpe især på uren hud i ansigtet. Det er dog vigtigt at huske at vaske din hud efter at have trænet. Det er også vigtigt for at have en god hud at du ikke stresser. Husk at finde tid til dig selv, både til at slappe af med en bog og til at løbe en tur.
  10. Solcreme er et must for at have sund hud. Vi kender alle samme rutinen med at vi “bare lige skal”, men i grunden er det vigtigt. Sol er nemlig godt for din hud, men ikke for meget, og det er derfor vi skal bruge solcreme. Det beskytter mod solens stråler, hjælper med at holde på hudens fugt, og brun skal du nok blive alligevel.

 

Håber at i kunne bruge det til noget, i det mindste bare et af rådene.

xoxo all over! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

All over hårkur