All over nail stickers

All over Rimmels nye PROVOCALIPS 16 H KISSPROOF LIP COLOUR

Hejsa!

– Naja

P1030176

Da jeg så at Rimmel havde lavet noget nyt til læber, måtte jeg bare se hvad det var for noget. Jeg har før prøvet nogle af Rimmels læbeprodukter og de har aldrig skuffet mig. Denne gang var skam heller ikke nogen undtagelse.

Rimmel har nemlig lige lavet en lidt mat lipgloss/læbestift til læberne. Den hedder PROVOCALIPS 16 H KISSPROOF LIP COLOUR. Der findes 8 forskellige farver og jeg har 2 af dem. (ses på billedet). Jeg har en rød og en pink. Den røde hedder Kiss Me You Fool. Den er meget rød og derfor ikke velegnet til hverdag, men fantastisk til fest. Den er nem at påføre, men man skal passe på, da den jo har en kraftig farve.

Den pinke hedder Little Minx. Den er, ligesom den røde, kraftig i farven, og passer bedst til fest. Jeg har prøvet dem begge og jeg er meget tilfreds.

Hvordan påfører man PROVOCALIPS 16 H KISSPROOF LIP COLOUR?

Læbestiften  er meget nem at påfører, hvilket også er et kæmpe plus. Emballagen er så genialt lavet, så den er delt op i 2. Man kan kende forskel på dem, da den ene side har samme farve som selve læbestiften, mens den anden er fyldt med en masse læber. Man skal starte med at ligge et lag af læbestiften. (Det er vigtigt at holde læberne adskilt i 60 sekunder, til læbestiften er tør!) Derefter lægger man et lag af toplakken. Den holder på farven og giver glans. BONUS!

Fordelene ved PROVOCALIPS 16 H KISSPROOF LIP COLOUR:

– Som navnet også siger, så holder læbestiften i 16 timer! Viildt!

– Den holder til alt. Fx holder den til kys og spisning.

– Den føles ikke våd på læberne, men som om den slet ikke er der. Win!

– Læbestiften er nem at fjerne. Bare brug noget makeupfjerner.

xoxo all over! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

All over nail stickers