Bloglovin opsæt

Blues Brothers – On A Mission From God

Hejsaa!

– Naja

I dag vil jeg gerne fortælle jer om en musical i Middelfart. I rigtig mange år har Middelfart Ungdomsskole afholdt en musical og det har altid været en succes. I år er det kommet til Blues Brothers – On A Mission From God. Musicalen er skrevet på baggrund af filmen Blues Brothers. Den er rigtig god og bestemt pengene hver at se. I år er ekstra speciel for mig, da jeg er med som danser. Det er virkelig sjovt og vi får mange gode stunder sammen. Det er fantastisk!

Kort fortalt handler musicalen om de 2 brødre – Jake og Elwood, som ikke er helt normale. Jake er lige kommet ud af spjældet, da de 2 brødre finder ud af at deres gamle børnehjem mangler 100.000 dollars i ejendomsskat. Derfor vil de samle deres gamle band, for at skaffe pengene, hvilket fører til mange akavede situationer for alle. Alt imens de prøver at samle bandet igen, er der en eller anden sindssyg kvinde efter dem, som prøver at dræbe dem og samtidig også politiet, da Elwood har brugt alt for mange penge, mens Jake sad inde.

Denne musical er super sjov og virker i alle aldre. Den er fyldt med humor og sjove karakterer og scener. Musicalen spiller fra tirsdag d. 3 marts til fredag d. 6 marts kl. 19.30 og lørdag d. 7 marts kl. 16. Alt sammen foregår i Multisalen på Vestre Skole i Middelfart. Billetterne koster 65 kr. for alle under 19 og 130 kr. for alle over 19. Håber i vil komme og støtte musicalen og selvfølgelig også få en fantastisk aften med masser af fed sang, dans og skuespil. Tro mig, i vil elske det.

xoxo all over! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Bloglovin opsæt