Nye Kogebøger !

Skiferie

20140315_100003

Heyy

I dag er det mig (Naja), som vil skrive et indlæg til jer. For nogle dage siden, bestilte min familie skiferie til uge 11. Jeg glæder mig viiildt! Vi har været på skiferie de sidste 5 år. Jeg synes det er rigtig sjovt og god motion. Den første gang vi var på skiferie, var det i Tyskland. Anden gang i Sverige, men de sidste 3 gange har det været i Norge. Vi har været på Norefjeld i Norge 2 gange. Der er virkelig rart og der er løjper til alle. Og det bedste af det hele var, at vores hytte lå lige ud til alle løjperne.

Sidste år tog vi til Gaustablikk. Også i Norge. Det var virkelig rart og afslappende. Vi havde en kæmpe hytte med en masse værelser, en dejlig stue, et lækkert køkken og en kæmpe sauna. Men noget af det bedste var udsigten. Vi kunne se lige ud til Gaustatoppen. I kan se et billede af hytten på billedet ovenover. Skicenteret havde en masse løjper, som var meget familievenlige. Det var nok det bedste sted, vi har været. Det kan klart anbefales til andre familier.

xoxo all over! <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nye Kogebøger !