All over skiferie + negle på søs ! <3

All over abstrakt ! <3

-Anne

Heyyyyy <3
Idag handler det igen igen om negle. Jeg har valgt at lave et abstrakt design denne gang, af to grunde.
1. Det er ikke noget jeg har gjort særlig tit, og noget jeg gerne vil blive god til.
2. Jeg er lige nu igang med at modarbejde mit ocd/min perfektionisme, i de små ting, og dette var en god/anderledes måde.
-det med ocd'en gør så også at det ikke er det mest abstrakte, men what so ever!

(null)

How to:
• Jeg startede med at vælge mig en farve til “basen”, og en til “mønsteret”. Jeg valgte at bruge cute as a button og mezmerised begge fra essie.
• Derefter lagde jeg to lag af min base, og sørgede for at første lag var næsten helt tørt inden næste lag. Dette gjorde jeg for at sikre mig at neglene ville holde længere. Da jeg kun putter neglelak oven på nogle steder, og nogle af de lag ovenpå er forholdsvis tykke, er det vigtigt at det andet er tørt. Ellers vil det tage rigtig lang tid for lakken at tørre der hvor der er mange lag. Det vil betyde at den lettere ødelægges eller skaller af, fordi den ikke har sat sig ordenligt.
• Jeg hældte så noget af min “mødterfarve” ud på at stykke papir. Der går lidt tid før neglelakken har den rigtige konsistens, men det afhænger self også af lakkens tykkelse. Jeg tog en tandstik, og på den måde prøvede mig frem. Meningen er at man skal dyppe tandstikkens spids i lakke, og når man tager den op skal den trækker en tråd af neglelak, man så fører hen over neglen, hvilket giver disse abstrakte striber.
• Til sidst påførte jeg en almindelig topcoat. Vil råde til at vente ‘ekstra’ lang tid på at påføre topcoaten. Jeg gjorde det lidt for tidligt, hvilket resulterede i at den trak lidt streger i designet, heldigvis kun få steder.

(null)

xoxo all over! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

All over skiferie + negle på søs ! <3