Lækker avokado/mandel salat! 

Wolford! <3

Unknown 2

http://tracking.ammsecure.com/aff_c?offer_id=216&aff_id=1028&source=plusallovergirls

Hejsaa søde læsere!
Eksamenstiden over os, og det er jo en meget travl og stressende tid. Indtil nu, har Naja været til eksamen hver dag i denne uge, og er ved at være godt mør i bolden. Dagene er for hende gået med eksamen om formiddagen, arbejde om eftermiddagen og aftnerne har hun brugt til forberedelse til den næste eksamen. Fedt, ikke?!
Det er dog ikke kun hårdt arbejde, da hendes forældre har været ekstra søde nu når hun har eksamener. De kommer tit med en frugtskål, en smoothie eller en lille kage, når hun er lige ved at gå død i læsning, hvilket er super lækkert og hyggeligt.

En anden ting, der har gjort denne uge lidt nemmere er, at vi har ventet, som små børn, på at lave dette indlæg til jer. Det skal nemlig handle om tøj/fashion, fra en helt vildt fed vinkel!!

Vi har fået den fantastisk chance for at være med i en Wolford konkurrence. Vi elsker begge tøj, og kvalitet er jo kun en absolut god ting. Derfor har vi med glæde sagt ja til at deltage i denne konkurrence. Og det bedste af det hele? Ved at hjælpe os kan i være heldige at vinde 5000 kr. til Wolford!!! http://tracking.ammsecure.com/aff_c?offer_id=216&aff_id=1028&source=plusallovergirls

Det hele er egentlig ret simpelt men super fedt, og vi vil lige prøve at få det til at give lidt bedre mening. Det i skal gøre, for at hjælpe os med at vinde en konkurrence, er at signe up til wolfords nyhedsbrev, med jeres mail. Når i gør det, tilmelder i jer på samme tid til en konkurrence og at gavekort på 5000 kr., hvilket i hvert fald ikke kan skade, vel?

Men det er ikke engang den eneste fordel i får! Hvis vi er så utrolig heldige at vinde, vil der nemlig komme en giveaway her på siden, med et eller flere produkter fra Wolford!! Der vil også komme indlæg af outfits med dele fra wolford, som inspiration. For at dette kan blive tilpasset dig så godt som muligt, kan du kigge på alle produkterne på Wolfords hjemmeside, og skrive en kommentar med link til det produkt du helst ville vinde.
Vi vil jo selvfølgelig opfodre jer alt vi kan til at deltage, da det vil hjælpe os hvilket er mega fedt. Men hvis ikke for vores skyld, så i det mindste for jeres egen. Bare fordi at 5000 kr. til lækkert nyt tøj, lyder så lækkert. Og hvis du ligesom os er i en situation med alt for meget om ørene, er det også en super lækker belønning til dig selv!

Unknown-1 2
I kan tjekke Wolford ud på deres hjemmeside her, og deltage i konkurrencen samt hjælpe os lige her!!
Hvis i har spørgsmål må i meget gerne skrive en kommentar så gør vi vores bedste for at svare!
xoxo all over!<3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lækker avokado/mandel salat!