Outfit som gæst! <3

Nail Art med ny børste + rabatkode!

P1030237– Naja.

 

I sidste uge købte jeg en masse nye ting, så jeg nu kan lave tonsvis af smukke negle designs fremover. Der kommer selvfølgelig også snart et indlæg om de forskellige ting meget snart. Glæd jer!
En af de ting jeg købte, var en negle børste. Jeg har ønsket mig sådan én i meget lang til, og nu fik jeg endelig taget mig sammen, til at købe den. Tror nok den hedder en vifte pensel på dansk. I hvert fald, så skulle jeg da lige prøve den. Resultatet blev faktisk også ret godt, synes jeg selv, så i kan da også lige se dem.

P1030239

 

I skal bruge det, som vist på billedet:

  • En lyserød neglelak. (Jeg brugte minilakken “Chic From Ears To Tail” fra deres Couture de Minnie kollektion.)
  • En sort neglelak. (Jeg brugte “licorice” fra essie.)
  • En vifte pensel.
  • En top coat. (Jeg brugte den fra Seche Vite. Kan for øvrigt klart anbefales!)

Først skal du lakere dine negle med den lyserøde. For at dække helt, skal den have 2-3 lag. Derefter dyp sort lak ned på alufolie. Dyp penslens spidser ned i den sorte lak og stryg det over halvdelen af neglen, så den ene halvdel er sort og den anden lyserød. Det skal ligne, du bare har strøget penslen over, så det behøver ikke at ligne hinanden helt på alle negle. Slut af med top coat.

P1030238

 

RABATKODE!!!

Jeg har fået en ny rabatkode, som jeg tror mange af jer vil være interesseret i. Lige nu og frem til d. 31. maj 2015, kan du spare 10% på alle varer hos Daniel Wellington. Fantastisk ikke? I skal blot bruge rabatkoden DW_Spring15. Håber i vil benytte jer af den.

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit som gæst! <3