Sommersmoothie med nødder og bær!

Konfirmation! <3

– Anne.

Det er den tid på året hvor de flotte hvide kjoler og fancy biler skal luftes. Det skal der selvfølgelig også skrive lidt om. Jeg har valgt at fortælle jer om min konfirmation, og komme med lidt ideer til de små ting jeg synes kan gøre dagen perfekt.

Naja og jeg blev konfirmeret søndag d. 21. april 13. Det var en fantastisk dag, jeg aldrig vil glemme. Faktisk sad Naja lige foran mig i kirken.

Efter kirken blev jeg kørt hen hvor min fest skulle holdes, og mødtes med alle mine gæster. Tjenerene serverede velkomstdrink, som vi nød ude på terrassen. Min venindes storebror er utrolig dygtig til at tage billeder, se de to, min søster og mig gik en tur og fik taget nogle billeder.

Annes konfirmation 055

Da vi kom  tilbage satte vi os alle ind og fik forret, der bestod af lidt salat og forskellig slags laks. Derefter begyndte der allerede at komme indslag som sange og taler. Hovedretten kom, der var noget lækkert oksekød, med forskelligt tilbehør. Flere indslag og taler, og vi var udenfor igen.

Annes konfirmation 057

Efter det kom vi til desserten. Det var en super lækker kage med frugt og hjemmelavet is til. Vi fortsatte med alle gæsterne hjemme hos mig selv, hvor jeg fik en overraskelse med en kage jeg længe havde ønsket at få.

Annes konfirmation 117

Min mening om alt det her er, at det vigtigste ved éns konfirmation er at man er helt sig selv, og føler sig tilpas i sine omgivelser.
Til min konfirmation havde jeg selv lagt makeup, haft min mor til at sætte hår, og havde en jeg kendte til at tage billeder. Ikke fordi jeg ikke gik op i det, men fordi jeg bare ville have en hyggelig dag hvor jeg kunne føle mig som en prinsesse. Men stadig i selskab med nogen jeg var glade for, og som mig selv.

Til alle dem der skal konfirmeres i år ønsker vi jer en helt perfekt dag.

xoxo all over! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sommersmoothie med nødder og bær!